SOMA5


Go to content

Lämpöneulaus

Hyvästi Couperosa ja luutasuonet!

Lämpöneulaus poistaa nopeasti ja tehokkaasti häiritsevät pintaverisuonet vartalolta ja kasvoilta.

Lämpöneulaus edustaa uusinta tekniikkaa couperosan, hiusverisuonten, teleangiektasioiden sekä punaisten pistemäisten verisuoniluomien poistossa.

Kosmeettisesti häiritseviä suonia voi esiintyä kaikilla vartalon alueilla. Yli 70% aikuisväestöstä kärsii niistä ennemmin tai myöhemmin. Säärissä, reisissä, kasvoilla ja muualla vartalolla olevat häiritsevät pintaverisuonet häviävät psyvästi.

Lämpöneulauksella pystytään hoitamaan pieniä, halkaisijaltaan alle 1 mm suonia sekä alueita, joita ei voi käsitellä mikroskleroterapialla (lääkärin tekemä ruiskutushoito).

Toisin kuin laser- tai diatermiahoidoissa, lämpöneulauksessa ei ole sivuvaikutuksia, kuten vaaraa ihon pigmentoitumiseen, arpeutumiseen tai palovammpoihin, eikä se ole niin kivuliasta.

Hoito on tehokasta!
Hoitolakäynnin aikana (30 min.) ehtii poistamaan n. 50 cm pintaverisuonia.
Useimmiten suoni poistetaan kertahoidolla, tarvittaessa hoito uusitaan 1–3 viikon kuluttua. Keskimäärin asiakkaat käyvät hoidossa 1–4 kerta.
Hoidon jälkeen asiakas voi heti palata arkipäivän rutiineihin.Luonnolliset Antiaging-hoidot:

Lämpöneulaus alhaisella lämmöllä stimuloi ihon aineen- vaihduntaa vahvistaen sen vastustuskykyä ulkoisia ja sisäisiä ärsykkeitä vastaan. Samalla solujen uudistuminen sekä kollageenisynteesi paranee. Seurauksena kauniimpi, kuulaampi ja kiinteämpi iho.


Hoitokertoja on kerran viikossa kuuden viikon ajan.
Hoito aloitetaan orgaanisella AHA-kuorinnalla ja jatketaan lämpöneulauksella.
Loppuhoitona vahva luonnon C-vitamiini seerumi ja ihotyypille sopiva Antiaging-voide

Jos haluat, voimme tehdä Antiaging hoidostasi todellisen nautinnon yhdistämällä siihen rentouttavan hieronnan ja ihotyypillesi sopivan naamion.

Hinnat:
Lyhyt hoito (45 min):
Alkupuhdistus, AHA-kuorinta, lämpöneulaus:
90,00 euroa

Pitkä hoito (90 min):
Alkupuhdistus, AHA-kuorinta, lämpöneulaus, hieronta, naamio:
130,00 euroa


Back to content | Back to main menu